Dit delen:

" />
Back to home
in .... en meer!!!

CHK NWPCS: Algemeen kampioen Fronarth Defoe!!

  • 16 februari 2018
  • By leontien
  • 0 Comments
CHK NWPCS: Algemeen kampioen Fronarth Defoe!!

Vrijdagmiddag stuiterden ze allemaal al erg blij en enthousiast over de (pas opnieuw ingezaaide… oei…) wei. Ja, ook de zwarte sectie C Fronarth Defoe ZELF!! Het was zo leuk om hen op de foto te zetten dat ik niet eens meer doorhad dat er een rij mensen-met-pony’s op mij, of exacter, op mijn camera, stond te wachten.

Fronarth Defoe

Niet de entree van een stil muurbloempje; Fronarth Defoe jumping the hedge!

Zaterdag, eind van de middag, had ik net buiten de hal een paar pony’s op de foto gezet, dus ik zag even niet wat er in de hoofdring gebeurde. Ik stond in de buurt van de ingang toen ik de omroeper hoorde zeggen: ‘De juryleden kijken een bepaalde kant op… Misschien zijn ze er al uit…..’

Fronarth Defoe

Fronarth Defoe, hoezo: een baas???

Bij mij in de buurt stond iemand met zijn handen half voor zijn gezicht. Eén en al lichtstraal en lach vanuit zijn ogen, die gericht waren op de ring. Het volgende moment noemde de omroeper een naam en een nummer. De Stralende riep iets, sprong omhoog, verplaatste zich als een raket naar de voorring (waar eigenlijk helemaal niemand was), bleef daar even staan wankelen… en speerde daarna de hoofdring in. Dat alles in drie seconden. Ik vond dit één van de mooiste momenten van twee dagen hengstenkeuring!!

Voor de zekerheid vroeg ik gisteren aan Maarten Koele of hier misschien sprake geweest was van iemand die hij kende…. ‘Ja. Dat was mijn broer zo te horen’… gevolgd door een veelzeggende smiley:

 

 

Eric, Maarten en Thom Koele nogmaals van harte gefeliciteerd!!
Het was een feestje jullie en jullie overall kampioen Fronarth Defoe te fotograferen!!

Wilt u meer van deze berichtjes zien? Laat het me weten door het bericht (of de pagina) te liken op Facebook!

 

By leontien, 16 februari 2018
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!