Dit delen:

" />
Back to home
in .... en meer!!!

Gezinsuitbreiding bij ‘Cees en Coos’ hondentrimster Jacqueline!

  • 11 juli 2017
  • By leontien
  • 0 Comments
Gezinsuitbreiding bij ‘Cees en Coos’ hondentrimster Jacqueline!

Meestal betekent een opdrachtje van hondentrimster Jacqueline Bakker dat ze gezinsuitbreiding gehad heeft… en ja hoor, ook nu is het weer bingo!  ‘In dit geval’ heb ik het dus niet over een baby…

Jacqueline had al twee keer een meter kat in de vorm van de Main Coons Shrimpie (‘Shrimpie’, ja natuurlijk…. ) en de rooie Puma. Zodra je binnenkomt in de woning van deze grootheden (letterlijk en figuurlijk) zou je je zorgen kunnen maken over de ietwat arrogante blikken van deze joekels, maar hee, schijn bedriegt en ze kijken echt heus kweethetzeker niet op je neer. Althans niet figuurlijk. Letterlijk zitten ze meestal wèl hoog. Op hun eigen meubilair.

synchroon kijken

‘Het lijkt inderdaad of ze altijd kwaad kijken’, zegt Jacqueline. ‘Maar dat zijn ze niet hoor. Hun gezichten zitten gewoon lekker zo’. Gelukkig maar. Want als je, zoals ik toen, nog nooit een Main Coon in real life gezien hebt zijn deze twee katachtigen schitterend, maar ook wel echt enórm!! Het zal je maar gebeuren dat ze in een speelse bui met hun nagels in je benen gaan hangen…. au!

Puma de Main Coon

Met je handen eten…

Eind vorig jaar kwam de Siberische kat Snorlax de gelederen versterken. Hij kijkt dan weer helemaal niet bozig, hij lijkt de onschuld zelf…. Lijkt…

Snorlax en Snorlax De Brave

Naast deze bewoners zijn er een paar huistuinenkeukenkatten en twee hondjes (die nog kleiner lijken dan ze al zijn door die twee leeuwen in huis ). Hangbuikzwijnen Piglet en Hamlet maken t gezin compleet. Zwijnen ja… Want ze zijn een beetje groter geworden dan verwacht. Geen wonder met de goeie verzorging die ze van Jacqueline krijgen!

Piglet en Hamlet: ‘wij hebben echt…. hik… geen rotte appeltjens…. hik… gegeten…’

 

‘…. ech nie….’

 

‘De krant is laat vandaag hè buurvrouw?’

 

Piru in Het Grote Boze Poelbos… Ja daar ligt wel s wat…

 

Piru

 

Heel recent kwam pup Frenkie jr. erbij in de familie. Daarover later!

Hier alvast wat foto’s van de andere bewoners!

By leontien, 11 juli 2017
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!