Dit delen:

" />
Back to home
in .... en meer!!!

Freek, Frommel en andere asielzoekers!

  • 19 maart 2017
  • By leontien
  • 0 Comments
Freek, Frommel en andere asielzoekers!

Freek En De Bijgelovigen….

Toen Freek pas in het asiel verbleef was hij lief tegen alles en iedereen. Dat het niet meteen lukte een nieuw baasje te vinden… nou ja, jammer. Hij kon daar wel mee leven. De mensen van het asiel waren vriendelijk tegen hem en hij werd goed verzorgd. Maar toen de weken in het asiel maanden  werden (en nu zelfs al bijna een jaar!!) werd het toch een beetje een ander verhaal…

Dierenasiel Goes

Freek wil een nieuw baasje!!

De reden waarom niemand hem nog geadopteerd heeft is eigenlijk bizar. Naar het schijnt is het voor een asiel moeilijker een zwarte kat ‘te verkopen’ dan eentje in kleur.  Zou dit nog steeds een gevalletje bijgeloof zijn??
In elk geval is het erg sneu voor Freek. Hij wil zo graag naar buiten!! Dan kan hij weer eens een muis gaan vangen. Die hij dan het liefst cadeau zou doen aan een lief nieuw baasje.

Dierenasiel Goes

Freek: ‘Mag ik misschien bij jou komen wonen??’

Freek is een energieke vent en in het asiel kan hij zijn ei echt niet kwijt. Toen ik bij hem op visite was ging hij van ellende maar een beetje over de leidingen boven in de kattenkamer wandelen; hij moest toch wát nietwaar??

Dierenasiel Goes

Knappe Lucky houdt Freek goed in de gaten!

De andere bewoners hebben t duidelijk gehad met hem. Want omdat Freek baalt en zich verveelt gaat  hij baldadig lopen doen tegen de andere katten. Tikje hier, petsje daar… Zijn kamergenoten houden hem continu in de gaten (zie foto’s)  want met Freek weet je t maar nooit…

dierenasiel Goes

Ook Noortje vertrouwt het niet helemaal…

Freek is gewoon een lieve kat. Hij wil alleen zo graag weer een ‘eigen woning’ en ‘een eigen baasje’..
Er moet toch ergens wel iemand te vinden zijn die hem in huis (of op de boerderij) wil hebben??

Dierenasiel Goes

Gin (of Tonic)

Frommel:

Ook Frommel zit al bijna een jaar in het asiel. Ze dankt haar naam aan het feit dat ze er niet al te gladgestreken uitzag toen ze arriveerde; waarschijnlijk had ze niet echt goeie verzorging gehad. Inmiddels ziet ze er al stukken beter uit (‘… en zit ware schoonheid niet van binnen??’ vragen de mensen van het asiel zich af…)

Frommel wordt soms graag geaaid…. En soms even niet. Ze heeft zo haar grenzen en waarom ook niet?

Dierenasiel Goes

Frommel met haar eend.

In tegenstelling tot Freek – die nog steeds zijn best doet om op te vallen bij de menselijke asielbezoekers – blijft Frommel gewoon zitten waar ze toevallig zit. Een jaar lang heeft ze mensen zien komen en gaan en nooit mocht ze met hen mee naar huis. Dan ga je je natuurlijk niet meer druk maken om een kijker meer of minder.

Dierenasiel Goes

Alles goed en wel, denkt Frommel. Maar nu eerst mn voet wassen.

dierenasiel Goes

Tonic (of Gin)

 

Heeft u een plekje voor Freek of Frommel (of kent u iemand die dat zou kunnen hebben), neem dan contact op met het Dierenasiel in Goes!

Hopelijk worden ze binnenkort geplaatst….
want ook zij verdienen een goed leven!!

 

Klik hier om naar de site van Dierenasiel Goes te gaan

Vind je dit item leuk en/of wil je dat ik meer items ga maken? Klik dan hier en vervolgens op de Vind Ik Leuk knop onder de foto!

Dank je!

Foutje gezien? Geef het even aan me door, ik ben je er dankbaar voor!

 

By leontien, 19 maart 2017
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!