Dit delen:

" />
Back to home
in .... en meer!!!

Romy: het zonnetje in huis!!

  • 18 maart 2017
  • By leontien
  • 0 Comments
Romy: het zonnetje in huis!!

Nu het buiten weer volop herfst is brengen wij maar even het zonnetje naar binnen: hier is Romy!! Romy zat ooit in het dierenasiel in Goes, maar als ik gezegd zou hebben dat ze daar lang verbleef had je me vast niet geloofd…. en het klopt ook niet. Al na een paar dagen als asielzoekster vond ze een nieuw baasje. Wat wil je ook met zo’n gezichtje. Zelfs de grootste pitbullfan zou voor haar (stiekem natuurlijk) nog wel een ‘aaaah’tje slaken.

Romy is eigenlijk altijd blij. Als ze wandelt stuiteren de uiteinden van haar oortjes vrolijk op en neer. Romy heeft veel vrienden. Zo is ze verslingerd aan Bo en Ko, stapelverliefd op Simba en Bas en ondersteboven van Kiko en Kajan. Enzovoorts, enzoverder. Want er zit een groot hart in dit kleine hondje en daar kan veel liefde in.

Naast vrolijk kijken heeft Romy nog veel meer gezichtsuitdrukkingen.  Ze kan zo bij de film. Misschien heet ze daarom Romy. Wikipedia: ‘Romy is een meisjesnaam’. (Ja echt??) En: ‘De naam is bekend geworden door de Oostenrijkse actrice Romy Schneider’.

Een paar expressies van Romy (ik heb er maar gewoon bijgeschreven waar haar koppie me op dat moment aan liet denken):

Romy

Napoleon

Romy

Baby Romy

Romy

Cute

Romy

het giechelmeisje

romy

De Waakhond en ‘Wat zeg je me daar??’

Romy

… en gewoon blije Romy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By leontien, 18 maart 2017
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!