Dit delen:

" />
Back to home
in Huwelijksreportages

Trouwdag Sjef en Willemien: Never a dull moment

  • 5 november 2016
  • By leontien
  • 0 Comments
Trouwdag Sjef en Willemien: Never a dull moment

Gas- en rempedaal….

‘Niet die foto’s eruit halen hoor’, zegt Carolina (moeder van Willemien) ’s morgens tegen me, nadat Willemien weer eens haar tong uitgestoken heeft naar Sjef of naar mijn camera. ‘Want zo is ze’.  Goed dat ze dat even meldt, want anders waren er een stuk minder foto’s overgebleven…

De huwelijksreportage maken van Sjef en Willemien is makkelijk: gewoon inloggen op de energie van Willemien. Die heeft ze in overvloed en alles en iedereen om haar heen krijgt vanzelf zijn of haar deel mee.

blog-fk5f1753

In sommige opzichten zijn Sjef en Willemien elkaars tegenpolen. Zo is Sjef rustig en bedachtzaam; Willemien is één en al power en een enorme flapuit.

In het gemeentehuis vergelijkt de burgemeester  (die bij hoge uitzondering deze huwelijksceremonie doet) de relatie van Sjef en Willemien met een auto:
Willemien is van het gaspedaal, Sjef remt af als het nodig is.
Ik ervaar dit bijna letterlijk. Want Willemien heeft de neiging om als een blind paard uit de startblokken het gras op te knallen (met jurk-met-sleep!!). Sjef trekt dan aan haar arm met een rustig: ‘Eej Willemien. Dat gras is hartstikke nat. Dan is je jurk meteen vreselijk smerig’.  En daar luistert ze naar. Echt waar.

kijk.... ze kúnnen wel serieus doen....

kijk…. ze kúnnen wel serieus doen….

Kleffe momentjes zitten er niet in op deze 4 november. Wel veel gezelligheid en heel veel lol, niet in het minst tussen Sjef en Willemien, die samen een heel aparte humor hebben.

blog-fk5f2204

Niemand krijgt tijd of zin om even in te dutten. Zelfs niet in de kerk. Want dan komt Willemien weer met een snedige opmerking die iedereen wakker schudt.
Het uitwisselen van de ringen verloopt niet helemaal soepeltjes. Willemien, luid en duidelijk tegen Sjef: ‘Ja. Doe t dan zelf maar hoor!’

nog even proberen of ze de ring nu wèl aankrijgt...

stiekem nog even proberen of ze die ring nu wèl aankrijgt…

 

marieke-fk5f1988

Willemien is mateloos populair bij de cliënten van de Zorgboerderij. Het was dan ook flink druk op de kinderreceptie!!

 

Shit happens... poep aan de schoen...

Shit happens… poep aan de schoen…

 

Sjef en Willemien heel veel geluk samen!!

 

Wil je mijn blog volgen?
Like de pagina ‘Fotografie Leontien Ruissen, blog’ op Facebook!

 

 

By leontien, 5 november 2016
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!