Dit delen:

" />
Back to home
in Shetlandpony's

Pret Met Je Shet…. Het Nieuwe Ponypimpen!!

  • 10 november 2016
  • By leontien
  • 0 Comments
Pret Met Je Shet…. Het Nieuwe Ponypimpen!!

Wendy van Waes en Willemien van Gaalen organiseerden dit jaar voor het eerst een pony-evenement wat speciaal bedoeld was voor kinderen. Sommige programma-onderdelen – zoals bijvoorbeeld het leren voorbrengen van een pony zoals het op een keuring zou moeten – waren vergelijkbaar met rubrieken op de jongerenkeuring; andere activiteiten waren speciaal voor deze gelegenheid verzonnen door Wendy en Willemien.

Het was een koude en regenachtige dag in Terhole. Maar dat mocht de pret (Met Je Shet… dus) niet drukken. Zo’n twintig kinderen hadden zich aangemeld en vanaf het moment dat ze de pony’s zagen was het duidelijk: regen of niet: de lol met je knol zou er komen!

fk5f6291verkleind

De meeste pony’s hadden een thuiswedstrijd op Zorgboerderij Binnenstebuiten; bijna-buren Wendy en Robbert hadden er ook een aantal meegenomen. Pony’s dus die wel wat gewend waren van kinderen. En dat was maar goed ook…

Want ’s-middags stond het onderdeel ‘freestyle-pony-pimpen’ op het programma. De kinderen konden losgaan met bakken vol met vlindertjes, bloemen, haarelastiekjes, glitter- en glanssspray, linten in alle kleuren… Ze kinderen vonden het helemaal geweldig. En de pony’s ondergingen al het gefrunnik met voorbeeldig engelengeduld.

Toen de kinderen tenslotte nog allemaal op de foto mochten met hun favoriete pony-met-accessoires was het feest compleet!

fk5f6264verkleind

maila-fk5f6311verkleind

fk5f6807verkleind

waes-v-fk5f6435verkleind

fk5f6238verkleind

fk5f6262verkleind

fk5f6269verkleind

waes-fk5f6482verkleind

Wil je mijn blog volgen?
Like de pagina ‘Fotografie Leontien Ruissen, blog’ op Facebook!

By leontien, 10 november 2016
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!