Dit delen:

" />
Back to home
in Shetlandpony's

NMPRS: foto’s cat. nrs 49,52,61,62,85,100,107,111 (en mij niet bekende cat. nummers)

  • 10 april 2019
  • By leontien
  • 0 Comments

Onderstaand foto’s van catalogusnummers 49,52,61,62,85,100,107,111 en andere – mij niet bekende – nummers.

In overleg met mijn ad hoc collega-mbt-de-nmprs hengstenkeuring hebben we het tarief van de digitale bestanden gelijkgetrokken, nl naar 10 euro per bestand. Zodra uw betaling ontvangen is mailen wij u de bestanden/het bestand (dan uiteraard zonder tekst erdoorheen).
U kunt uw vragen sturen naar lruissen@zeelandnet.nl .

Bij een aantal deelnemers kon ik het catalogusnummer niet zien; deze zijn in dit bericht toegevoegd.

Wanneer u mijn pagina Fotografie Leontien Ruissen liked (de pagina zelf, dus niet het bericht) ziet u de volgende berichten vanzelf voorbij komen!

(NB: gelieve mijn initialen niet van de foto’s te verwijderen)

(foutje gezien? Meld het mij!)

(N.B.: Het opslaan c.q. publiceren van delen van dit bericht is niet toegestaan (op de foto’s berust copyright). Het gehele bericht delen is uiteraard geen probleem!) Als u deze foto’s wilt verkrijgen, neem dan even contact op.

(Please do not download or share parts or photos of this post. Sharing all of this post, obviously, is no problem at all!) If you want to obtain these pictures, please contact me.

By leontien, 10 april 2019
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!