Dit delen:

" />
Back to home
in .... en meer!!!

Hengstenkeuring 2019: N.M.P.R.S. maakt het bont!

  • 6 april 2019
  • By leontien
  • 0 Comments
Hengstenkeuring 2019: N.M.P.R.S. maakt het bont!

De hengstenkeuring van het N.M.P.R.S. vond dit jaar voor de eerste keer plaats bij manege De Nieuwe Heuvel in Lunteren. De keuring verliep vlot: de eerste hengsten verschenen vanmorgen om 9 uur in de ring; om vier uur vanmiddag waren de kampioenen al bekend.

De kampioenen waren dit jaar allemaal duo-colored, met als grote winnaar de bruinbonte LCS Star Performer (Vader: Soundsview’s Swagger, moeder: SMHC’s I’m Dazzling In The Ring; eig. Chantal Droppers – Van Hasseld; fokker: M.B.G. Selman) hij werd namelijk verkozen tot Erekampioen 2019.

Binnenkort meer over deze hengstenkeuring! 

(foutje gezien? Meld het mij!)


(N.B.: Het opslaan c.q. publiceren van delen van dit bericht is niet toegestaan (op de foto’s berust copyright). Het gehele bericht delen is uiteraard geen probleem!) Als u deze foto’s wilt verkrijgen, neem dan even contact op.

(Please do not download or share parts or photos of this post. Sharing all of this post, obviously, is no problem at all!) If you want to obtain these pictures, please contact me.

By leontien, 6 april 2019
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!