Dit delen:

" />
Back to home
in Shetlandpony's

Psssstt!!!!! Je raadt het nooit!!

  • 23 november 2017
  • By leontien
  • 0 Comments
Psssstt!!!!! Je raadt het nooit!!

Mensen die – vooral – mijn ‘oude’ website weleens gezien hebben weten dat ik het leuk vind om een beetje te spelen met mijn foto’s, en om de pagina’s eromheen een beetje vrij in te vullen.
Dat alles het liefst met een stevige knipoog. De foto boven is hier een goed voorbeeld van.

Tot dusver kon ik mijn enthousiasme daarvoor vooral kwijt in trouwfoto’s, reclamemateriaal en op mijn website. Maarrrr…. Vanaf volgende maand mag ik ook een bijdrage gaan leveren aan het blad De Shetland Pony, waar ik artikeltjes mag maken met mijn eigen tekst,  lay-outs en uiteraard foto’s (onderwerpen natuurlijk wel in overleg met de redactie).
In het decembernummer staan er, als het goed is, twee artikeltjes die ik gemaakt heb. Voor mij een leuke nieuwe uitdaging!
En nee, niemand hoeft in de stress te schieten als ze mijn camera zien. Mocht ik eens een beetje ‘alternatieve’ foto van jou hebben, dan vraag ik je vóór ik ze publiceer of ik jouw toestemming heb. Dusss weest niet bevreesd.

N.B.: de foto van de kleurwedstrijd hierboven heb ik een paar jaar geleden met heel veel plezier in elkaar gedraaid. Toestemming gekregen om hem te publiceren van zowel Hans Leijzer als Adriaan Groeneveld (aan Gert-Jan Jaspersen heb ik t niet gevraagd omdat hij toch niet aan het kleuren was daar). Toch heb ik deze versie een eind teruggedraaid omdat er mensen waren die er wat moeite mee hadden…

Ondertussen is het al een tijd geleden. Naar mijn mening kan hij nu wel. Mocht er iemand niet blij mee zijn hoor ik dat graag….

Hier volgt een greep uit pagina’s op mijn ‘oude’ website’. Niet zorgvuldig ervantussen geplukt, gewoon een losse selectie; er zijn er natuurlijk nog veel meer.

Gewoon omdat het kan.

toenmalige voorzitter als postzegel

de toenmalige voorzitter als postzegel

met zijn allen voor ‘de buis’

het was héél koud dat jaar!!

touwtrekken (combinatie van meerdere foto’s; zowel Albert als Toon waren gevallen in de ring

pagina Zegmar ivm zijn definitieve goedkeuring

Burgemeester met ketting



Up to Date of Shetlane en Gerrit van de Bovenkamp als dirigent

Ruud en Vieno

bij de opmaak van deze compilatie heb ik werkelijk tranen gelachen….

bonten…. met tekeningen

Harry had iets met zn been

…. enzovoorts, enzoverder!

 

 

 

By leontien, 23 november 2017
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!