Dit delen:

" />
Back to home
in .... en meer!!!

Holland’s Next Top Model: Spring Star’s Kimro

  • 8 maart 2017
  • By leontien
  • 0 Comments
Holland’s Next Top Model: Spring Star’s Kimro

He came, he saw and he conquered….

Jeffrey Landman kwam op vrijdag met twee jonge sectie B-hengsten naar de Centrale Hengstenkeuring van het Nederlands Welsh Pony en Cob Stamboek: de palomino Woldberg’s Flamenco (gefokt door dhr. K. Morren, Biddinghuizen) en de vos Spring Star’s Kimro (gefokt door dhr. J. van Lente, IJsselmuiden). Beide hengsten mochten op zich op zaterdag opnieuw laten zien.

Kimro werd op vrijdag voor mijn camera neergezet door dhr. Jan Flier. Om te beginnen (voorzichtig uitgedrukt en ook nogal een open deur:) Kimro mocht er zijn! Daarbij gedroeg hij zich als een ware heer. Hij liet zich zo soepeltjes fotograferen dat ik hem ter plekke uitriep tot Holland’s Next (Male) Top Model.

hengsten van Jeffrey Landman

Woldberg’s Bochelli, Spring Star’s Kimro en Woldberg’s Flamenco; eig. Jeffrey Landman

The rest, as they say, is history. De jonge Kimro versloeg alles en iedereen en werd uitgeroepen tot Dagkampioen CHK 2017.

Ook Hailey, het dochtertje van Jeffrey en Denise, was er blij mee. Met het ene handje ferm om de beker geklemd gingen de vingertjes van de andere hand meteen richting pony. Het enthousiaste geluidje wat ze maakte was niet mis te verstaan: ook zij is – nu al!!! – fan van Welsh pony’s!

Jeffrey, Denise en Hailey: Gefeliciteerd!

Vind je dit item leuk en/of wil je dat ik meer items ga maken? Klik dan hier en vervolgens op de Vind Ik Leuk knop onder de foto!

Dank je!

Foutje gezien? Geef het even aan me door, ik ben je er dankbaar voor!
By leontien, 8 maart 2017
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!