Dit delen:

" />
Back to home
in Shetlandpony's

Elit-hengst Kameleon van Bangaerde in identiteitscrisis

  • 26 januari 2017
  • By leontien
  • 0 Comments
Elit-hengst Kameleon van Bangaerde in identiteitscrisis

‘‘Je wordt gehuldigd!’ zeiden ze.
‘Iedereen zal je bewonderen!!’ zeiden ze.

Als mijn mensen zoiets belangrijk vinden wil ik daar best aan meewerken natuurlijk. Zo ben ik. Dus ik wandel in al mijn bescheidenheid langs de tribunes. Zodat mijn fans me allemaal naar behoren kunnen bewonderen. Leuk wel, die aandacht. Al is het hier natuurlijk lang niet druk genoeg. Ik verdien zoveel meer adoratie. Een vol voetbalstadion zou iets meer recht gedaan hebben aan mijn status…

Nu komen alle Very Important Ponypeople naar me toe. Met linten, rozetten, bekers, bloemen. Allemaal voor mij. Bring it on, denk ik nog.

Kameleon van Bangaerde

Daar komen de Very Important Ponypeople. Bedankt voor die Blumen.

En dan gebeurt het. Vanuit mijn ooghoeken zie ik iets dichterbij komen. Ik sukkel bijna spontaan van mijn hoeven. Een andere pony!! En niet eens een interessant leuk kipje, wat minstens zo onder de indruk is van mijn Verschijning als ikzelf. Nee hoor. Het is een…. Het is ook nog eens een héngst!! Ik sein met mijn ogen dat ie moet vertrekken. Direct. Want ánders…. (!!!)  Hij kijkt letterlijk op me neer, met iets wat ik bijna als geamuseerdheid zou kunnen zien (ware het niet dat zoiets ondenkbaar is natuurlijk). Hij doet nog een stap naar me toe ook. Rázend ben ik. Ik moet mijn welverdiende Moment of Fame delen!!!  Met een héngst!!! Werkelijk óngehoord!!’

Kameleon van Bangaerde

Was getekend:

Kameleon van Bangaerde
(zelf)

Mariënheem, 7 januari 2017
…… (lees hieronder verder voor een Noot van de Redactie…)

En zo kwam het dat Kameleon van Bangaerde in een acute identiteitscrisis belandde. Of misschien was het gewoon dat hij – overeenkomstig zijn naam Kameleon – lichtelijk van karakter switchte: hij begon te grommen als een hond en hij knorde als een varken.
Vrije vertaling van zijn verwarde speech: ‘Waag het eens….. Kom nog één stap dichterbij en ik ga jou met je gezellige gezichtje even keurig onder deze straatstenen frommelen!!’.

Volgens de laatste berichten is Kameleon zo beledigd dat hij nooit meer in het openbaar wil verschijnen….
Kameleon, wij denken aan u….

(Presentatie Elit-hengsten Kameleon van Bangaerde en Perigueux v Isala, hengstenkeuring 2017)

Vind je dit item leuk en/of wil je dat ik meer items ga maken? Klik dan hier en vervolgens op de Vind Ik Leuk knop onder de foto!

Dank je!

Foutje gezien? Geef het even aan me door, ik ben je er dankbaar voor!


“‘You’ll be rewarded for your achievements’ they said.
‘People will adore you’ they said.
So, I’m wandering in all modesty through the ring. So all the visitors will be able to admire my smashing presence. Nice to get attention like this. Although it isn’t nearly half of the attention I deserve to receive. I should get so much more admiration than I’m getting right here and now. A fully packed football stadium would have been more like it.
All the Very Important Ponypeople approach me, carrying rosets, cups, flowers. All for me. Bring it on….

Then, suddenly, out of the corner of my eye I see something approaching me. I’m almost dropping off my statue. It’s another pony!! And no, it isn’t a nice filly, which is just as impressed by my Presence as I am. No. It’s…. it’s…. Another Stallion!!! I stare at him, indicating that he has to leave. Right Now. Or there will be consequences…. He’s even taking a step in my direction. I’m absolutely furious!!! They make me share my well earned Moment of Fame!!! With a stallion!!! It’s unheard of!!!’

Kameleon lost it. Identitycrisis. Or, maybe, he just switched characters as a result of his first name.
He growled like a dog. Roared like a boar.
His confused speech can be freely translated into: ‘Just take one more step towards me. I’ll bury you and your little pretty face right under the pavement!!’

 

 Did you like this post and/or do you want me to make more items like this one? Click over here and after that the Like button underneath the photo!

Thanks!!

 

By leontien, 26 januari 2017
hengstenkeuring 2024 (5)
hengstenkeuring 2024 (4)
hengstenkeuring 2024 (3)
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!