Dit delen:

" />
Back to home
in Shetlandpony's

Archief toegevoegd!

  • 2 januari 2020
  • By leontien
  • 0 Comments
Archief toegevoegd!

Vanuit een nog donker Kattendijke wens ik jullie een fantastisch 2020! Dat dromen maar waarheid mogen worden!

Of je nu enthousiast de nieuwe dag ingeknald bent of nog wat moeite hebt met die laatste, moeilijk te verteren oliebollen… Je bent van harte welkom om weer eens een beetje rond te kijken op mijn website.

Om het allemaal wat overzichtelijker te maken heb ik een archiefpagina toegevoegd, waarop alle gepubliceerde berichten, voorzien van een linkje, makkelijk te vinden zijn. En de zoekfunctie is er natuurlijk ook nog steeds.
Dus…. waar zit die lijst?? Ga naar ‘home’ bovenaan elk bericht en klik dan op de afbeelding met de archiefdozen.

Ik hoop dat ik deze archieflijst dit jaar met veel ‘bezienswaardige’ foto’s en teksten uit mag breiden!

Enjoy!! (het nieuwe jaar…. èn deze site!)

By leontien, 2 januari 2020
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!