Dit delen:

" />
Back to home
in Shetlandpony's

nk nsps Lunteren: Livigna van de Bikkeldam algemeen jeugdkampioen

  • 24 oktober 2019
  • By leontien
  • 0 Comments
nk nsps Lunteren: Livigna van de Bikkeldam algemeen jeugdkampioen

Anoniempje: Wout en de publiciteit

Het is mij, gedurende mijn voormalige en best wel langdurige ´Bergharen-carrière’, zelden gelukt een foto van Wout te maken die ik ook nog online mocht zetten (als ik het goed weet is er ééntje te zien op mijn eerste website: dat was toen hij en zijn zusje kampioen werden met een bonte pony van zijn opa (dhr. Frans van Wijk,  Stal Het Zesspan). Eigenlijk heb ik Wout toen niet gevraagd of de foto op internet mocht… En juist dat laatste is waarschijnlijk doorslaggevend geweest voor dit zeldzame Wout-in-beeld-momentje. En nee, ik ga deze foto niet meer opzoeken. Zo gemeen ben ik nou ook weer niet. (Toch….. ?)
Op alle andere foto’s van hem en zijn kampioenen kreeg ik geheid de reactie: ‘haal mij er maar af’.
En aldus geschiedde. Tot nu toe, dan.

(Aan profielfoto’s doet hij ook niet, trouwens. Dus… kleine suggestie:)

Bescheiden als hij is valt er uit de foto’s in het NSPS blad dus niet op te maken dat hij een van de beste voorbrengers (c.q. foto-neerzetters) is die ons land rijk is… en perfectionist pur sang qua toiletteren. Vandaar dat hij in vaste keuringsdienst is bij het Stal Gelre-imperium, hij bracht de pony’s van Teun Aleven naar het kampioenschap in Gendringen, Koos de Kleijn laat al jaren zijn pony’s zien via Wout…. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook hij is hij niet te beroerd om mij even uit mijn lijden te verlossen als het een eigenaar niet lukt een pony tot een goed foto-standje te brengen.

tijdens het volkslied met Gijsbert en bij de prijsuitreiking met Nikki

Nu zijn mooie kleine maat merrie Livigna van de Bikkeldam (Diego Beauty v Hedel x Chandana van Stal ’t Bogerdje) na het behalen van het algemeen jeugdkampioenschap in Bergharen ook het nationaal algemeen jeugdkampioenschap 2019 op haar naam geschreven heeft gaat het Wout echt niet meer lukken om buiten de spotlights te blijven.

Dus, zodat hij alvast een beetje aan het idee kan wennen: hier gaat wat informatie online over Stal De Bikkeldam:

Ibiza en Jamaïca

Een belangrijke pijler is de merrie Chandana van Stal ’t Bogerdje (V Sergeant vd Kleine Tip). In combinatie met Diego Beauty van Hedel bracht zij:

Ibiza vd Bikkeldam: minikampioen 2019 Maren-Kessel; nu in eigendom van Wendy van Lith.
Als tweede geplaatst in Lunteren dit jaar, achter de latere minikampioen Gipsy King of Duke Stable.
Jamaica vd Bikkeldam: middenmaatkampioen 2018 Bergharen, middenmaatkampioen Dordrecht 2019, kopnummer Lunteren 2019, huidige eigenaresse Linda Blaak.
Miami vd Bikkeldam; kopnummer Bergharen 2019.

Uit de combinatie van Chandana x Fonseca v Stal Brammelo kwam het hengstveulen Nashville; hij is nu in de opfok.

Naast Chandana, Livigna en Miami beschikt Stal de Bikkeldam over de merrie Anja van de Bloemhof (2x middenmaatkampioen Bergharen); dit jaar werd daarbij de vos Laura van de Achterdijk (van Fantom van Stal van Aschberg) aangekocht.

Anja van de Bloemhof en Laura van de Achterdijk

Tot zover deze grote resultaten van een relatief kleine stal… en aan mij het genoegen het feestje van Wout in Lunteren te laten zien! Want nee, zelf gaat hij ze echt niet op internet zetten…

Wout en zijn achterban
Livigna vd Bikkeldam

N.B.:

Vissersgenen:

Hè. Bah. Hebben we hier dan te doen met een soort van heilige?? Nou, nee hoor. Ook Wout is goed voorzien van de ‘klier’ genen waarmee de familie Vissers zo rijkelijk gezegend is; ze zijn alleen wat minder prominent aanwezig… op het eerste gezicht dan…  
Zo zat Laura Kramp zich rustig met haar eigen zaken te bemoeien op het beschot van de binnenbak in Mariënheem toen er Een Hand verscheen achter haar. En het volgende moment: …zoeffff, daar zeilde Laura door de bak…. ‘t Was dat ik met mijn eigen ogen gezien had dat Hand aan Wout vast zat, anders had ik een Harry Potter mysterie vermoed. Want aan zijn gezicht verraadde niets (en ik bedoel dan ook: hélemaal niks!!) dat hij iets te maken gehad had met die actie. 
Hoezo: pokerface??!!

Je bent gewaarschuwd!

(Meer foto’s van het Nederlands Kampioenschap binnenkort in de eerstvolgende Shetland Pony!)

By leontien, 24 oktober 2019
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!