Dit delen:

" />
Back to home
in Shetlandpony's

Premiekeuring Zeeland 2019 (nsps): Familie van Gaalen-Van Hoof met de hoofdprijzen naar huis!

  • 28 juli 2019
  • By leontien
  • 0 Comments
Premiekeuring Zeeland 2019 (nsps): Familie van Gaalen-Van Hoof met de hoofdprijzen naar huis!

Finesse D. van Stal Juventa dag- en erekampioene op de nsps premiekeuring in Nieuw en St. Joosland 2019

Waren de pony´s nog onder prettige badder-omstandigheden gereinigd vóór de keuring (wasvoorschrift: handwas, 40°); op de premiekeuring zelf was het weer, voor alle andere activiteiten, een stuk aangenamer. Hoewel het Willemien waarschijnlijk niet veel uitgemaakt had als het nog vijf graden warmer geweest was… Want de Van Gaalen / Van Hoof crew ging naar huis met een auto vol met bekers!

Het begon met Happy Hour vd Vilt (V Cristiano Ronaldo of Duke Stable, gefokt door fam. Janssen), die kampioen werd in de kleine maat. Vervolgens werd Finesse D. van Stal Juventa (V Nanko L.H.,gefokt door Henri van Weelden en Diana Eikelboom) middenmaat, dag- en erekampioen!

(Gelukkig had (of heeft?) Finesse een net iets warmere gloed over haar vacht dan de andere zwarten in Terhole: op die manier heb ik een paar foto’s kunnen selecteren van Finesse. Foto’s zijn twee weken geleden gemaakt, dus ze zal er nog steeds wel zo ongeveer zo uitzien!)

ook het merrieveulen van Finesse werd vlot geprimeerd
Finesse en Happy Hour werden gestyled door Jolien!
Dit was een spontane actie van Jolien! ‘Kijk eens, ik wil op de foto!!’ Van wie heeft ze dat nou??

Nogmaals: gefeliciteerd en tot ziens in Lunteren!

By leontien, 28 juli 2019
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!