Dit delen:

" />
Back to home
in Shetlandpony's

Her- en nakeuring: Hidde vd Schanshoeve officieus kampioen

  • 3 februari 2019
  • By leontien
  • 0 Comments
Her- en nakeuring: Hidde vd Schanshoeve officieus kampioen

Het was een kort genoegen, gisteren op de na- en herkeuring van het nsps. Een aantal hengsten bleven afwezig, al dan niet met veterinair attest, één hengst bleek onregelmatig en geen van de aangeboden jonge hengsten kon genade vinden in de ogen van de jury.

Gelukkig kwam Hidde van de Schanshoeve (nakeuring) wèl opdraven, en overtuigend bovendien. Hidde (V Bentley v Stal van Aschberg, M. Rovita vd Schanshoeve, fokker mevr. Geraldine vd. Schans, in eigendom van Comb. Arie van Dijk / Rob Hopman (en van Arnoud Verkroost… een beetje)) was de enige hengst die een eerste premie in ontvangst mocht nemen, waardoor hij de onbekroonde kampioen van de dag werd. Gelukkig vonden wij nog een beker en een paar tulpen om het geheel wat op te leuken.
Ook de witte achtergrond was niet voorhanden, maar dat kleinigheidje werd – met behulp van een aantal witte mannen en de suggestie van Koos de Kleijn – ook opgelost. Kijk maar.

(N.B.: Het opslaan c.q. publiceren van delen van dit bericht is niet toegestaan (op de foto’s berust copyright). Het gehele bericht delen is uiteraard geen probleem!)
(Please do not download or share parts or photos of this post. Sharing all of this post, obviously, is no problem at all!)

By leontien, 3 februari 2019
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!