Dit delen:

" />
Back to home
in Shetlandpony's

Premiekeuring West-Brabant 2018

  • 5 september 2018
  • By leontien
  • 0 Comments
Premiekeuring West-Brabant 2018

Op de premiekeuring van Shetlandpony-Fokvereniging ‘West-Brabant’ in Etten-Leur kwam het er voor mij vooral op neer dat ik moest navigeren tussen de buien door. Stond er net een pony mooi opgesteld, dan ging de hemel weer open en kwam de regen met bakken naar beneden vallen.

Gelukkig waren er ook momenten dat het niet regende, en juist tijdens die paar minuten vond Kaatje van Stal het Hoefijzertje het tijd worden om eens even flink de benen te strekken.  Ze bracht het zo leuk dat ik de foto’s niet zomaar ongezien in het archief wilde duwen. Misschien is het daarom een beetje overkill aan Kaatje in dit berichtje…

Nu ik toch aan het biechten ben: eigenlijk heb ik helemaal geen tijd om aan mijn website te werken; er ligt nog veel teveel ‘serieus’ werk. Maar het moest even.
Omdat het weer zo leuk was had ik deze spijbelmiddag al gevuld met het bewerken van foto’s van veulens en jeugd. Waardoor er dus nauwelijks meer tijd overbleef voor de oudere pony’s.

Vergeef mij….

 

 

 

 

(N.B.: Het opslaan c.q. publiceren van delen van dit bericht is niet toegestaan (op de foto’s berust copyright). Het gehele bericht delen is uiteraard geen probleem!)

 

 

 

 

By leontien, 5 september 2018
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!