Dit delen:

" />
Back to home
in Shetlandpony's

Familie Van Waes start Bed and Breakfast in Drenthe (en je paard mag mee!)

  • 31 juli 2018
  • By leontien
  • 0 Comments
Familie Van Waes start Bed and Breakfast in Drenthe (en je paard mag mee!)

Wij Zeeuwen vonden het maar niks, de plannen die Robbert en Wendy van Waes hadden om te verhuizen naar Drenthe. Maar ja. Na lang zoeken was het huis met meer weidegrond nog steeds niet gevonden in Zeeland dus ze moesten hun grenzen wel verleggen.
Na lang zoeken vonden ze hun droomhuis in Drenthe.
In Oosterhesselen om precies te zijn.

Tijdens mijn verblijf was Robbert nog druk bezig met het afwerken van de gastenverblijven en Wendy deed inspiratie op bij andere Bed & Breakfasts in de omgeving.  Nu zijn ze er klaar voor.
Als alles gaat zoals gepland kunnen Robbert en Wendy in augustus hun eerste gasten verwelkomen. Uit eigen ervaring kan ik je een verblijf bij hen van harte aanbevelen! Het is er leuk en gezellig en Wendy zorgt er wel voor dat het je qua lekker eten en drinken aan niets onbreekt. De omgeving is mooi; als je een boot hebt kun je pal voor hun deur aan land springen. Helemaal bijzonder is dat je, vanaf voorjaar 2019, zelfs je paard mee kunt nemen naar Oosterhesselen!

De uitnodiging om foto’s te komen maken strekte zich eigenlijk alleen uit tot een reportage van de kinderen en hun pony’s, maar ik kon het niet laten ook het huis een beetje in beeld te brengen.

Hier is een slideshow van een aantal foto’s die ik er gemaakt heb!
Het zijn er nogal wat. Als je vindt dat het te langzaam gaat gewoon even op het pijltje drukken!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

By leontien, 31 juli 2018
Advertentie:
Advertentie:
Adverteren
Uw/jouw advertentie hier? Vraag naar de mogelijkheden!
Hoi!
Leuk dat je naar mijn blog kijkt!